Äntligen kvalitetsprodukter som våra ungdomar kan sälja med stolthet

Roligt att ni besöker vår hemsida. Vi har mångårig erfarenhet av detaljhandel, föreningsliv och brinner för hög kvalitét och god service. Vi kände att vi saknade en produkt på marknaden som uppfyllde våra krav, när vi och våra barn har kämpat på med att få in pengar till klassresor och idrottsaktiviteter.

Därför är vi stolta över att kunna erbjuda flera fantastiska kvalitetsprodukter ostar, olivolja och salami. Allt i samarbete med Matric Italgross AB och vi hoppas att ni kommer uppskatta dem lika mycket som vi gör.

Då vi är ute och stödjer ”våra” lag runt om på cuper och matcher är det inte omöjligt att vi ses i någon innebandy- eller ishall.

Med vänliga hälsningar,
Familjerna Sjöblom och Örtqvist

Bakom Parmesanosten.se står:

Sjöqvist Italienska Delikatesser AB
Myntastigen 21
153 31 JÄRNA
Orgnr: 556948-4669

Våra kvalitetsostar levereras av Matric Italgross AB.

Leverantörer logos

Allmänna villkor:
Parmesanosten.se förbinder sig att leverera beställda varor, vi tar dock inte ansvar för felbeställningar. För att undvika detta var noga när ni fyller i försäljningsunderlaget samt ordern.
Vid fraktskador eller betydliga fel på produkten ersätter parmesanosten.se kunden med ersättning för den aktuella varan. Efter godkänd reklamation sätts ersättningen in på kundens konto inom 10 arbetsdagar.

Klassresa, träningsläger eller ny utrustning?

Att börja sälja våra produkter är enkelt och ni kan tjäna pengar

Kontakta oss

Det går också bra att mejla eller ringa!

073-374 68 61
070-517 48 81
info@parmesanosten.se